Na een hectisch zaterdagje, code oranje werd in alle media ruimschoots uitvergroot.... , zijn er toch in de diverse sporthallen de geplande wedstrijden gespeeld.
Wij als organisatie snappen heel goed dat men voorzichtig is, men rijd tenslotte vaak met kinderen van een ander, maar toch hebben wij gemeend de niet opgekomen teams 3-0 nederlagen toe te kennen. Dit omdat het overgrote deel van de teams wel kon komen en we daarnaast te maken hebben met een toernooi waarbij de resultaten van de eerste rondes verwerkt worden in de indeling van het verdere toernooi. De complimenten voor de mensen die de zaaldiensten voor hun rekening hebben genomen. Het was soms wat improviseren, maar men heeft er toch weer iets moois van kunnen maken.
Nadat alle rook was opgetrokken bleken de nummers 2 en 3 van de eerste ronde ook deze zaterdag weer prima resultaten te hebben behaald en gaan Eenrum en Winsum met een klein onderling verschil nu ruimschoots aan de leiding. Maar er zijn nog maar 2 zaterdagen gespeeld en de andere verenigingen hebben nog ruimschoots de gelegenheid om de opgelopen achterstand weer goed te maken.
Alle uitslagen en standen zijn weer verwerkt en ook het clubklassement is actueel.
Kijk hoe uw favoriete teams het gedaan hebben en waar ze de volgende ronde moeten spelen!